Skip to content

3 recomanacions per a la Castanyada

Novembre 2, 2011

La nit del dia 31 d’octubre és un dia excel·lent per quedar amb els amics i aprofitar per treure la pols a algun joc de taula participatiu. Tot s’ha de dir que la temàtica de por és molt sucosa lúdicament però per tal de no traïr les nostres tradicions sempre podem acompanyar la partida d’uns bons panellets amb moscatell.

Hombres Lobo de Castronegro és un joc participatiu on els jugadors hauran d’ocultar la seva identitat per tal de sobreviure, desemmascarar els homes llop o evitar ser lapidat pels veïns del poble. Un dels jugadors és el narrador que pot afegir salsa a la partida per donar-hi un toc més terrorífic.

Gloom és un joc de cartes d’estètica gòtica per a un màxim de 5 jugadors ampliable amb diverses expansions. No ha estat editat aquí i només està disponible en anglès. Cada jugador representa una família de desgraciats éssers monstruosos que guanya punts de victòria acumulant desgràcies fins al inevitable final. Paral·lelament cal evitar la victòria dels altres jugadors subministrant-los moments feliços. És a dir que la puntuació i la victòria són tot el contrari de l’habitual. Les regles proposen que cada jugador, en col·loar les cartes desenvolupi una història tramant els successos que planteja cada carta.

Arkham Horror és un complex joc de taula basat en l’univers de H.P. Lovecraft. Els jugadors prenen el paper d’un investigador, un periodista, un detectiu, etcètera i tracten d’evitar que un blasfem ésser d’una altra galàxia, un Primigeni, engoleixi el món i sembri la desgràcia. És col·laboratiu i es juga contra un conjunt d’esdeveniments i monstres que es mouen a l’atzar, seguint les indicacions d’unes cartes.

Anuncis
No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: