Skip to content

Barnalúdica 2011!!

febrer 24, 2011

Hola jogaires i joganers,

Us avisem que els pròxims dies 25, 26 i 27 de març, tornen les jornades de la Barnalúdica.  Unes jornades que pretenen aplegar el màxim de fans dels jocs de taula, de rol, d’estratègia, etc, etc de les nostres terres.

El programa complet encara no està disponible, però sembla que hi haurà, entre moltes d’altres coses, una presentació del Verbàlia, el joc d’Oriol Comas i Màrius Serra que ja us mencionàvem aquí; i un torneig de Chinatown, un gran joc de negociació que també hem comentat.

Una gran oportunitat per a provar molts jocs nous i antics.

Recomanació que us fem des de l’Oca: porteu-vos un grupet per si de cas no us conviden a jugar, i sigueu oberts a convidar, que hem de canviar aquesta tradició tan nefasta.

Anuncis
4 comentaris leave one →
 1. febrer 25, 2011 12:43 am

  Nosaltres al arribar a alguna trobada d’aquestes (tot i que hem anat a poques) hem avisat als organitzadors que si ve algú i vol jugar a alguna cosa, que ens ho pot dir per afegir-se. També m’he trobat el cas contrari (que ens volíem afegir a algun grup) i no hi havia manera.

  • febrer 25, 2011 7:13 am

   Jo tampoc he anat a gaires, però sempre i he anat en petit comitè i m’he trobat a la banda dels que busquen algú per jugar, i només un cop ens han convidat.

   Però això que féu, d’oferir-vos d’entrada a l’organització, crec que és una gran idea.

   • febrer 25, 2011 9:01 am

    Nosaltres, sempre que s’apropa algú a la nostra taula a mirar, si en tenim lloc i encara no hem començat la partida, el convidem a jugar. Així que, si ens trobeu per allà, no dubteu i apropeu-vos.

    Dissabte al matí hi serem ensenyant a jugar a Fresco, i a la tarda segurament ens quedarem per allà organitzant alguna cosa especial.

  • Març 25, 2011 6:45 am

   Suposo que ens podem trobar de tot en aquestes jornades. La veritat és que sempre que he anat a trobades d’aquest tipus hi ha molt bon abient, tot i que tampoc s’ha donat el cas que em proposin de participar en una partida on jo sigui o a l’inrevés. Jo no trindria gaire problemes en aquest sentit. Diumenge per la tarda és possible que participi en una demostració de 1936, el joc de cartes de la Guerra Civil.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: